Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Sardelles ...συνέχεια!!!




Sardelles ...συνέχεια!!!





Ὃλο αὐτὸ τὸ χρονικὸ διάστημα ποὺ δὲν δημοσίευσαμε κάποιο σχόλιο λάβαμε ἀρκετὰ μηνύματα μὲ θέμα τὴν παρότρυνση νὰ συνεχίσουμε, παρ'ὃτι τὰ μέχρι τώρα δημοσιεύματὰ μας ἐνόχλησαν καὶ ἀρκετοὺς ἄλλους.
Μερικὰ μηνύματα ἀναφέρονται στὸ παλαιὸ δημοσίευμὰ μας "Οἱ Χρυσὲς Sardelles" ( http://vraveiontiskouradas.blogspot.com/2009_04_01_archive.html)
σχετικὰ μὲ τὸ φαγητὸ καὶ τὴν περιποίηση.Δημοσιεύουμε ἓνα ἀπ' αὐτὰ ὃπως ἀκριβῶς μᾶς ἔφθασε:
........ο χωρος μεσα που ειναι αντιπαθης, στενος και υπερδηθεν.
οι καθαρες τουαλετες ειναι πια παντου και δεν τις θεωρω υπερ (το αντιθετο βεβαια ειναι κατα)εξω καλυτερα αλλα βαριεμαι να αντιμετωπιζω τις ορδες των μικροπωλητων.
φαι μετριοτατο, εφαγα και εγω εκεινο το χταποδι κονσερβα, υψηλη γαστρονομια με υφος 5-6 καρδιναλιων (ενταξει, οχι 10, μονο 5-6)επισης τσαντιζομαι οταν οι επιταγη του καθως-πρεπισμου επιβαλλει τις σαρδελλες να ειναι φιλεταρισμενες. ειναι εκτος θεματος, η αισθησή τους χανεται.
Αν εισαι κυριλες να τρως κυριλε ψαρια, ασε κατω τις σαρδελλες του φτωχου λαου.(χωρια βεβαια που με τις μισες σαρδελλες καλυπτεις ολο το πιατο και ειναι αυτο που πουλανε το αστειο: "η ταπεινη σαρδελλα εδω εκτοξευεται σε γαστρονομικα υψη" χιχι)το ιδιο ειναι και με τις χοντοκομμενες σαλατες. και καλα δε χανονται συστατικα και δεν πατσαβουριαζει, οκ.
Η Ρενα της φτελιας, λεει ο θρυλος το εκανε πρωτη. και να τι πετυχε: εντυπωσιακη παρουσιαση, 70% οικονομια στην πρωτη υλη, και λιγοτερη δουλεια στο κοψιμο. οι απανταχου εστιατορες την ευγνωμονουν. εγω σπιτι το κανω γιατι βαριεμαι να κοβωφυσικα πληρωνεις αναλογικα πολλα (περιπου 30 ευρω ) για να νιωσεις τι εστι γαστρονομικο marketing. ειναι και αυτο ενα κερδος................
Ὑπάρχει ἀκόμη ἓνα μήνυμα γιὰ τὶς Sardelles τὸ ὁποῖο θὰ δημοσιεύσουμε λίαν συντόμως.
Ὡς τότε προσοχὴ τὶ τρῶτε καὶ ποὺ τρῶτε.